Alt muligt om mobilabonnementer

Alt muligt om mobilabonnementer. Her kan du købe de billigste og bedste mobilabonnementer og telefonabonnementer. det er den bedste hjemmeside til det i danmark fordi vi har de billigste priser.

Mobiltelefoni i udlandet – hvad koster det?

Du kan benytte din besked i det meste af verden, dog er det ikke så godt nogle steder i Afrika, og Indien.
Når du er i udlandet finder din telefon selv et GSM-net, som har den bedste dækning. Man kan også selv manuelt vælge operatør.
TDC Mobil har faktisk indgået et samarbejde med verdens største mobilselskab som hedder ’’Vodafone’’. Derfor kan du ved TDC Mobil få meget lave samtale og datapriser i hele Europa og Norden. du kan finde et TDC mobilabonnement her.

Hvilket mobilabonnement er billigst

Rigtigt mange mennesker går og tænker over hvilket mobilabonnement der er billigst. Her hos telefonabonnementer.dk kan du altid finde det mobilabonnement som passer bedst til dig. Og selvfølgeligt hvilket der er billigst. Det afhænger utroligt meget af hvor god en forbindelse du har brug for, og hvor meget data du har brug for.

Hvem har brug for et mobilabonnement?

Alle tilsyneladende – verden har snart lige så mange mobilabonnementer, som den har mennesker – nemlig 7.1 mia.
I september vil antallet af mobilabonnementer verden over, ifølge International Telecommunications Union (ITU) være lig den globale befolkning på 7,1 mia.

Guide til mobilabonnement

Har du brug for en mobilabonnement guide, så kan telefonabonnementer.dk hjælpe dig. telefonabonnementer.dk er en gratis service guide, som hjælper dig med, at finde det billigste mobilabonnement. Der er i dag tusindvis af tilbud når det gælder mobilabonnementer og det kan derfor for nogle være svært, at finde ud af hvad der bedst kan betale sig. Det er også forskelligt hvad man har af ønsker og krav til et mobilabonnement og det er derfor tit svært, at finde ud af hvad der er, at finde på markedet lige nu og her. Derfor tilbyder telefonabonnementer.dk nu en form for guide, som kan hjælpe alle med, at finde det bedste og billigste mobilabonnement!

Spar penge på dit mobilabonnement

På telefonabonnementer.dk har du mulighed for, at tjekke alle de forskellige mobilabonnement udbyders nyeste tilbud. Ved hjælp af en guide kan du finde ud af, præcis hvor mange timers taletid du reelt har brug for. Står du eksempelvis og skal på sommerferie i år, har du også mulighed for, at få hjælp via denne guide, så du slipper for den dyre ekstra regning når du kommer hjem. Et mobilabonnement er noget vi alle efterhånden har og telefonabonnementer.dk er nemt og overskueligt og derfor et godt værktøj til alle der er interesseret i, at spare penge på den næste mobilregning.

Find og sammenlign priser i Danmark

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste mobilabonnementer i Danmark. Har du tit haft svært ved at overskue de forskellige udbyderes tilbud og kampagner, har vi her løsningen til dig. På telefonabonnementer.dk sammenligner vi mobilabonnementer fra de forskellige udbydere i Danmark. På den måde er du fri for at gå ind på og undersøge de forskellige udbyderes mobilabonnementer. I længden kan det også blive svært at overskue, hvor de mange mobilabonnementer adskiller sig fra hinanden, og hvor de finder det der passer bedst til din mobil og dit behov.

Hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?

Har du også stået med spørgsmålet om “hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?”, så har vi nu svaret til dig. På telefonabonnementer.dkfår du en hurtig og overskuelig oversigt over hvilket mobilabonnement, der ville passe bedst til dig og dine behov. Vi sammenligner priser og ydelser fra de forskellige udbydere, og hjælper dig til hurtigt og effektivt at finde frem til hvilket mobilabonnement, der kunne passe bedst. Kigger man selv rundt på de forskellige udbyderes sider, kan det hurtigt blive uoverskueligt, og man kan meget let komme til at miste overblikket og derfor spørge sig selv, skal jeg vælge pris frem for ydelser eller omvendt.

Vi hjælper dig med at sammenligne

På telefonabonnementer.dk får du en let gennemskuelig oversigt, hvor du nemt kan sammenligne de forskellige mobilabonnementer med hinanden. På den måde kan du også hurtigt sortere et mobilabonnement fra, hvis det enten er for dyrt eller ikke leverer de tjenester, du lige netop har brug for. Vi sørger for altid at levere en ny og opdateret liste med priser og tjenester fra de mest populære udbydere i Danmark.

Så meget data bruger Facebook, twitter, spotify og dine andre yndlings apps

Nu om dage bruger vi alle data på vores mobiler. Mange af vores informationer ligger i skyen eller på nettet – og undersøgelser viser at vi nu kommunikere mere via apps end via almindelig SMS.
Derfor er det også nødvendigt at vide hvor meget data man egentlig bruger – Ved du egentlig hvor meget data dine apps bruger, eller hvor meget data der bliver brugt hver gang du opdatere facebook?
Hos mange operatører får du nu ikke længere end ekstraregning hvis du overskrider dit forbrug, istedet bliver hastigheden sat ned til et næsten ubrugeligt niveau. Der er dog stadig selskaber der lader dig bruge fuld hastighed efter du har overskredet din forudbeltalte grænse – Det koster bare mange penge.
Mange af dine apps bruger en fornuftig mængde data, mens andre bare suger til sig – Se hvilke nedenfor.
Vi har testet de mest almindelige apps og gøremål på en smartphone og set på hvor meget data der bruges.

Sociale medier:
De sociale medier er den helt store tids-sluger, men er det også en data sluger? Faktisk ikke så meget som man kunne frygte. Faktisk bruger du så lidt data når du opdatere din Twitter status, at det næsten ikke er værd at nævne. Nemlig kun et par få KB. For god ordens skyld skal det siges at der er 1 million KB i et abonnement som indeholder 1GB data.
1.000 KB = 1 MB
1.000 MB = 1 GB
1GB er altså 1000MB og 1.000.000KB (Disse tal er afrundet, for overskuelighedens skyld).

At opdatere sin Twitter stream viste sig at være en smule tungere end vi forventede. 25 tweets fra andre løb op i et dataforbrug på omkring 70KB. Hvis du opdaterer 10 gange om dagen, er det stadig under en MB, og kun omkring 20MB om måneden. Så konklusionen er at Twitter ikke er noget du skal bekymre dig om, når du vælger hvor meget data du skal have med i dit mobil abonnement.

Som forventet, bruger Facebook lidt mere data end Twitter. Når du åbner din Facebook app eller opdatere nyheder fra venner, kan den bruge helt op til 200KB data, hvis du ikke har opdateret i et stykke tid. Men også selvom der er få opdateringer bruger facebook en del data.
Dette skyldes at der er mere indhold i form af billeder og videoer på facebook.
Du kan dog med 10 Facebook-opdateringer om dagen bruge under 2MB. Det vil sige omkring 60MB om måneden – igen ikke det store. Hvis du bruger facebook meget, kan du komme op på et par hundrede MB.

En facebook status opdatering bruger ligesom Twitter, ikke noget væsentligt data.

Musik:
Spotify er blevet meget populært, samtidig tilbyder mange mobil abonnementer gratis musik enten via udbyderens egen musiktjenneste eller i form af et medlemskab til f.eks. spotify.
Musikken fra f.eks Spotify er godt komprimeret, så det fylder mindst muligt. Men pas på! – Det er en af de helt store dataslugere, uanset hvilken tjeneste du bruger.
Din mobil bruger omkring 1MB data pr. minut du høre musik. Det er altså meget.
Hvis du høre musik på din mobil via en online-tjeneste, kan du således ved at høre bare 1 times musik om dagen bruge næsten 2GB data om måneden.
Så høre du meget musik på din telefon, skal du op og have 5-10GB data i dit mobil abonnement for at være sikker på at musikken ikke dør når du mandag morgen står sammenpresset i et forsinket tog, uden aircondition.

Billeder:
Folk deler billeder som aldrig før – Billeder af mad, baby’er, fester, biler og ikke mindst hinanden.
Disse billeder variere meget i størrelse og kommer an på hvilken app de er taget med, hvor godt kameraet på telefonen er og flere andre ting.
Billeder bruger dog slet ikke så meget data som man måske kunne forvente. Stortset alle apps komprimere billederne så godt at du slipper med under 200kb pr. billede.
Så hvis du deler 10 billeder om dagen, bruger du altså ikke mere end 50 MB om måneden.

YouTube:
Du kan selv vælge hvilken kvalitet du vil se videoer i på YouTube. Derfor er der også forskel på hvor meget data appen bruger.
Præcis som med musikken er videoer en af de ting der bruger rigtig meget data. En video fra youtube i god kvalitet bruger omkring dobbelt så meget data som musik fra spotify.
Du kan altså hurtigt bruge 1GB data hvis du elsker at se vidoer fra YouTube på din mobil.

Vi anbefaler at du benytter WiFi(Trådløst internet) hvis du ser rigtig mange videoer på din telefon. Det kan jo selvsagt være svært at komme på WiFi altid, men hold øje med dit forbrug hvis du er i tvivl om du har nok data. YouTube vil ihvertfald tage sin del af kagen.

Kort og navigation:
Mange bruger GPS’en på mobilen til at finde vej, checke ind og deltage aktivt i forskellige aktiviter. Dataforbruget hertil er meget forskelligt. Især fordi at du bruger meget mere data når du køre på motorvej med 110km/timen og dermed skal opdatere kortet ofte, fremfor at finde dine venner på Roskilde festival, hvor du kun behøver at hente kortet over et lille område.
De fleste apps, såsom Google Maps (gemmer) kortdata på din telefon, og sparer dig derfor for unødvendigt dataforbrug.

Vi skyder på at en køretur fra Roskilde til København(35 km), bruger omkring 5 MB data. Du kan altså køre en del ture uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Billigste mobilabonnement til smartphone

Find det billigste smartphone abonnement lige her hos os. Har du lige købt en ny smartphone eller står du og overvejer at købe en, så kan det godt være svært at finde et mobilabonnement, som passer netop til dig. På vores hjemmeside kan du få et overblik over, hvilke mobilabonnementer der er de billigste og hvilket mobilabonnement, der passer lige netop til din smartphone. I mange situationer kan det være en stor jungle at finde rundt i, når man skal have nyt mobilabonnement, som både skal passe til netop dig og din smartphone og på en og samme tid også være det billigste.

Vi hjælper dig med overblikket

Alle mobilselskaberne kæmper lige nu om at hente kunder til sig, men samtidig også være det billigste mobilabonnement. Det kan godt være svært for dig som forbruger, at finde frem til det selskab der kan give dig det bedste tilbud og ydelse. Det ønsker vi at hjælpe dig med. I den forbindelse har vi lavet denne hjemmeside, hvor du hurtigt og meget nemt kan danne dig et overblik over, hvilke selskaber der kan tilbyde dig det billigste abonnement. Når du sammenligner priserne, så husk altid at tage højde for, hvilke ydelser det pågældende selskab yder. Her kan der være tale om antal timers taletid og data og om du får gratis sms’er med i købet, eller skal betale dette ved siden af.

Find det bedste og billigste mobilabonnement

Find det billigste mobilabonnement på vores hjemmeside. Har du altid følt, at det har været uoverskueligt at købe et nyt mobilabonnement, fordi du hver gang, har skulle sidde og søge rundt på internettet efter hver udbyders priser, så har vi her en løsning til dig. Vores oversigt over hele landets mobilabonnement gør det muligt for dig, at finde det billigste mobilselvskab med det samme. Du slipper altså nu for, at skulle til at bruge mange timer og måske flere dage på, at lede efter det billigste selskab. Vi har forstået hvor svært det kan være, at danne sig et godt overblik over alle selskabers ydelser, og vil derfor hjælpe dig på den rette vej.

Find det billigste selskab

På vores hjemmeside kan du finde det mobilabonnement der passer lige præcis til dig. Ved at sammenligne taletid, sms’er og antal data med de forskellige priser, kan du komme frem til det billigste selskab, som du kan gøre nytte af. Vores ydelse koster ikke noget, da vi blot ønsker at forenkle det at købe et nyt mobilabonnement for dig. Derfor skal det være helt gratis, at kunne finde frem til det rigtige mobilabonnement, uden at føle sig snydt af hjemmesider, som villeder en og sender dig ud på farvande. Her finder du de billigste selskaber.
Billigt mobilabonnement til din mobiltelefon

Find et billig mobilabonnement her hos os. Vi udbyder en service der gør det muligt for dig, at finde et billig mobilabonnement. Vi spare dig for al den tid det tager, at undersøge hvilket mobilabonnement der er billig for dig og din mobiltelefon. Vi giver dig et godt overblik over hvilke mobilabonnementer der passer til dig og dine behov. På den måde kan du hurtigt sammenligne mobilabonnement priser, så du kan se hvilket mobilabonnement der er billigst.

Vi gør det nemt for dig

Med vores service, gør vi det muligt for dig, at få et meget stort overblik over, hvilke mobilabonnementer der er billigst eller passer bedst til dig og din mobiltelefon. Vi ligger inde med en oversigt over hele landets mobiltelefon abonnementer, som gør det muligt for dig med det samme, at se hvilke mobilabonnementer der er billige. På dem måde behøver du ikke længere sidde og kigge på hver udbyders hjemmeside, for at danne dig et overblik over, hvilket selskab der er billig. Nu kan du blot nøjes med, at klikke dig ind på vores hjemmeside, hvor du kan finde hele oversigten over landets selskaber, og se hvilket selskab der vil være det bedste og billigste for dig. Det vil selvfølgelig altid afhænge af, om du snakker meget i telefon, eller hvor højt dit internet forbrug er.

Sammenlign og find dit nye mobil abonnement

Sammenlign mobilabonnementer her hos os og find ud af, hvilket mobilabonnement der bedst kan svare sig for dig. Hos telefonabonnementer.dk giver vi dig et overblik over, hvilket mobilabonnement der er bedst for dig og din mobil. Ved at give dig et godt overblik over, hvilke mobilabonnementer der er og til hvilke priser, gør vi det muligt for dig, at sammenligne de forskellige mobilabonnementer med hinanden, så du i sidste ende kan finde ud af, hvilket mobilabonnement der passer bedst til dig og din mobil.

Find det selskab der kan give dig det bedste tilbud

Er du måske en person, som snakker rigtig meget i telefon, men slet ikke bruger internettet på din smart phone, så kan du sammenlign de forskellige mobilabonnement og finde frem til det billigste og det der bedst vil kunne svare sig for dig. Måske bruger du i stedet internettet hele tiden, men taler aldrig i mobil, så vil det være smartest for dig, at finde et mobilabonnement, hvor du ikke behøver at betale for alt for mange timers taletid, hvis du slet ikke bruger det.

Hvor meget taletid har du reelt brug for?

At svare specifikt på, hvor meget taletid man har brug, bliver ikke nemt. Det afhænger 100 % af, hvad du laver til daglig samt hvor meget du bruger din telefon på at ringe, i stedet for at sende en sms. Er du øverste chef og har nogle ansatte under dig og samtidig skal forhøre dig hos dine leverandøre m.m., er du nød til at have et abonnement, der matcher det. Det kunne så være et mobilabonnement med fri tale. Derved behøver du ikke at tænke på, hvordan din telefon regning hober sig op måned efter måned, men bare koncentrerer dig om, at tale i telefon.
Hvis man derimod har et normalt job, og kun ringer engang imellem til sin familie eller bekendte, vil man kunne nøjes med et mobilabonnement, hvor der er 4-6 timer til rådighed.

Nogle gør også det, at de selv sætter et hvis antal kroner ind om måneden på deres taletids kort. Det kan være alt fra 100-1000 kr. og det kan være en ganske god løsning for mange. På den måde vil du kun have alt fra 100-1000 kr. til rådighed om måneden, du vil kunne ringe for. Derved får du ikke brugt mere end højest nødvendigt, og du undgår en ubehagelig telefonregning, når den givende måned er endt.
Tænker man sig blot om og bruger sin sande fornuft, vil man hurtigt kunne indse, hvor meget taletid man har brug for om måneden. Er man i tvivl og man har valgt et forkert mobilabonnement eller sat for mange penge på sit taletids kort, er det muligt at ændre det igen.

Kort sagt er det gode råd her.
Har du virkelig brug for 6 timers taletid om måneden, når du i virkeligheden kun ringer 1-2 gange og sender sms beskeder i stedet for? Eller vil du kunne nøjes med et mobilabonnement med 1 times taletid? Alt dette og mere til, er fuldstændig om til den enkelte person at vurdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *