Hvad betyder sekundtaksering?

I abonnementer med sekundtaksering betaler du for hvor mange sekunder du reelt snakker i telefon. Dette betyder altså at du betaler 1/60 af din minuttaks for hvert sekund du snakker. Fordelen ved denne form for taskering er at du kun betaler for den tid din samtale varer.

Hvad betyder minuttaksering?

Til forskel fra sekundtaskering er minuttaskering, hvor du betaler for hvert minut du snakker. Du betaler et minut frem og der betales for hvert påbegyndt minut. Ulempen ved denne form taskering er at du let kan komme til at betale for sekunder du reelt ikke snakker telefon i.

Hvilken betydning har samtaletaksten for dit mobilforbrug?

Har du et mobilabonnement hvor du har minuttaksering, så vil du ved mange korte samtale komme til at betale for rigtig mange sekunder du ikke snakker. Derfor bør du tjekke om du har flest korte eller lange samtaler, men sekundtaksering anbefales til hver en tid, da man kun betaler for den tid man snakker.

Har du i dit mobilabonnement minutaksering og foretager mange lange opkald betyder det ikke det helt store, at du kommer til at betale mere end samtalens varighed. Dette skyldes at minuttaksten som oftest er lavere end abonnementer med sekundtaksering. Altså vil alt efter hvor tid du snakker kunne tjene din minuttaks hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *