MOBILABONNEMENT TIL BØRN

Når du skal have fundet et telefonabonnement til dit barn er det vigtigt at finde et telefonabonnement med god mulighed for kontrol af forbruget og ikke mindst adgang til de ting som dine børn anvender internettet til. Børn er typisk langt mere kreative på deres mobil, så sørg for at de ikke kender koden til f.eks. iTunes kontoen ellers køber de alle de spil de spotter.

Et par gode fif er at spærre f.eks. indholdstakserede sms, have børnesikring på de websider som dit barn anvender samt en god mobilsikring hvis uheldet skulle være ude. Har dit barn en iPhone eller anden smart phone er det også vigtigt at du finder et godt telefonabonnement til børn, som har masser af data med i pakken.

Så find det billigste telefonabonnement som dækker dit barns behov med fri sms og data, så dit barn kan ringe og både du og dit barn føler sig tryg uden for hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *